Categorii produse

Informatii

Istoric

Robot multifunctional profesional complet - TOOLIO - Tre Spade

Pret: 1246 EUR
Pret: 1246 EUR

Cantitate dorita:

Adauga in cos Adauga in cos

Robot multifunctional profesional pentru utilizare intensa in bucatariile profesionale sau carmangerii. Structura compacta din inox a tuturor componentelor care intra in contact cu alimentele si motorul echipat cu reductor in baie de ulei confera durabilitate, igiena si productivitate mare.

Robot profesional tocat carne si legume

Toollio - noul robot profesional - toaca carne, rade branzeturi, face carnati, toaca rosii, rade si feliaza legume si tenderizeaza carnea.

Robotul cuprinde: corp cu motor + urmatoarele accesorii:

- tocator carne cu palnie pentru carnati si tocator rosii, 

- razatoare pentru branza si cascaval                                                                 Fabricat in Italia

- razatoare si feliator pentru legume

- dispozitiv pentru fragezit carnea

Putere: 750W

Alimentare: 220 V sau 380 V (la cerere)

Motor echipat cu reductor in baie de ulei.

 Toollio - un nou sens conceptului de versatilitate și comoditate in bucatarie. Este robotul professional care combina mai multe funcții intr-un singur echipament: solutia perfecta pentru optimizarea spațiului de lucru, un avantaj economic real pentru cei care au nevoie de toate operatiile importante efectuate in mod normal de mai multe echipamente. 
Designul ergonomic al robotului profesional Toollio va permite sa lucrati cu usurinta in partea din fata sau in partea laterala a echipamentului si de asemenea va permite sa utilizati cu usurinta tavile gastronorm.
Toollio este conceput pentru a asigura maxima igiena deoarece componentele sale sunt usor de indepartat si de spalat. 
Toollio este robotul profesional care toaca carne, toaca rosii, umple carnati, rade branzeturi, rade si feliaza legume si fragezeste carnea.

 

Robot tocat carne si umplut carnati

Robot legume si tenderizator carne

Pretul nu include TVA

Trimite unui prieten Cere oferta

Produse recomandate